On-The-Spot Sophisticate - Dont Say You Love Me

Kul med lite extra party

Posted Dec. 18, 2017, 3:52 p.m. By inayokua Tags: Fritid

Det finns mycket kul att göra när det kommer till bowling det finns något som heter diskobowling i stockholm som man kan prova på om man är lite sugen på att få en extra skön känsla. Det är kul med lite mer musik och ljus som växlas om vart annat, ja det ger det lite mer liv och rörelse, det är väldigt kul och roligt.
Så det är något som man kan hitta på och göra tillsammans med sin vänner. Det är en rolig aktivitet som alla kan vara med på och man behöver inte vara duktig det är bara att köra på ändå.

Kul när det blir lite mer party över det hela

Ja ibland kanske man tycker att bowling låter lite halv tråkigt men de är super kul och det blir extra roligt när det är disco bowling som sagt, så har man inte prövat det så kan det vara dags att pröva på det och se hur det är.
Ja man vill ju ah roliga saker att se fram emot och att göra så det gäller att hitta lite grejer som man tycker är kul och som man gärna vill göra och hitta på. Så det kan man fundera på vad det är man vill göra och så kan man göra det och hitta på roliga saker när man är ledig så att det blir lite extra roligt och skoj i vardagen.
Ja man kan ju skriva upp alla roliga saker som man kan tänka sig göra och så har man lite idéer när det kommer en dag när man känner att man har lite extra tid och energi att göra lite roliga saker. Ja det finns så mycket som är kul och som man kan hitta på och det är väl underbart att det är så och att man kan göra det.