On-The-Spot Sophisticate - Dont Say You Love Me

Finn så många

Posted May 1, 2017, 9:21 p.m. By inayokua Tags: Prylar

Det finns så många olika typer av streckkoder, man undrar hur många som man har köpt. Kommer ihåg en gång när jag träffade en rätt kraftig dam och hon tog sig om magen och sa att det fanns många streckod i hennes mage. Skämt åsido men det var det hon sa.

Ja det finns ju så många 

Och det måste ju finnas hur många som helst om ma tänker världsvitt för det är ju så många saker och produkter som har streckkoder på sig. Ja det är lite intressant att et är på det viset och att det hela tiden måste komma upp flera antar jag. För det kommer ju hela tiden nya produkter och varje produkt måste ju ha sin streckkod. Men man kanske kan återanvända streckkoder? Jag vet inte men det kanske finns något system för det, jag antar att det finns det.

Ja det är så mycket som man kan ta reda på och som man inte vet exakt hur det fungerar och det är lite frustrerande att inte vet a allt men så är det ju och man kan ju inte veta allt. Plus att det är kul att det finns så mycket som man kan ta reda på man blir liksom aldrig färdig med hur mycket som man kan lära sig och det är ju en charm med det med.
Ja för det är ju tråkigt om det skulle ta slut med saker att lära sig eller hur? Det brukar ju vara så kul att lära sig saker så det är ju något som man gärna vill fortsätta med. Det tror jag alla vill och det är ju så att vi alla har mer saker att lära det finns ingen som vet allt om allt så är det ju och det går ju inte att veta allt om allt.